Gardening

11. januára 2018by admin

Vŕtanie studní je prácou, ktorú je potrebné zveriť do rúk naozajstným profesionálom. Náš tím je plný odborníkov, ktorí do každého projektu vkladajú svoje dlhoročné skúsenosti. Vďaka tomu prinášame klientom efektívne a spoľahlivé riešenia, ktoré oplývajú kvalitou a trvácnosťou. Veríme, že dobrá práca má stále vo svete svoje pevné miesto – a tým sa aj riadime.

A keďže je každá vŕtaná studňa špecifická, máme v zásobe hneď niekoľko riešení tak, aby sme získali požadovaný výsledok, s ktorým budete spokojný. Môžeme sa napríklad oproti konkurencii pochváliť iným priemerom vŕtania studní. Ale o tom už nižšie. Ako teda vŕtame studne my?

 

Vŕtanie studní výplachom

Vŕtanie studní výplachom vykonávame zväčša v priemere 250mm až 270mm, ide teda o väčší priemer v porovnaní s ostatnými firmami. Súčasťou vŕtania je aj zabudovanie studničného výstroja o priemere 140mm až 160mm. Pri takomto širšom vŕtaní navyše ostane dostatok miesta aj pre filtračný obsyp. Vŕtaná studňa za použitia tohto spôsobu môže byť hlboká až 150 metrov.

 

Vŕtanie studní nasucho 

Vŕtanie studní nasucho je tradičným spôsobom za použitia šnekového vrtáku. Takto dokážeme vyvŕtať priemery 273mm a 324mm, ktoré sú úplne dostačujúce. Samozrejmosťou je vybudovanie studničného výstroja v priemere 200mm. Studne vŕtané nasucho bývajú zväčša hlboké približne 30 metrov.

 

A aké sú výhody väčších priemerov studní?

  • bez problémov sa zmestí aj 4‘‘ čerpadlo
  • nehrozí zaseknutie čerpadla ako je tomu pri užších vrtoch
  • oveľa jednoduchá údržba a čistenie
  • možnosť dodatočného prehĺbenia vrtu (avšak nie v každom prípade)

 

Výhody takéhoto širšieho vŕtania sú tak nespochybniteľne a veríme, že aj vďaka tomu sme o krok pred konkurenciou. Pokiaľ túžite po vŕtanej studni aj vy, neváhajte nás kontaktovať.

Kontaktuj nás

+421 904 325 110
info@studnecemez.sk
266, 924 01 Gáň

Non stop linka

+421 904 325 110

2021 Created by PASTELS MEDIA